На 50 Дженифър Анистън даде рестарт на кариерата си. Години

...
На 50 Дженифър Анистън даде рестарт на кариерата си. Години
Коментари Харесай

Дженифър Анистън, най-трудните й дни и как кариерата я прави щастлива

На 50 Дженифър Анистън даде рестарт на кариерата си. Години след " Приятели ", тя още веднъж се завръща с нов сериал, на който се разпореждат огромни очаквания. А до момента в който ние чакаме началото на The morning show през ноември, актрисата дава изявление след изявление.

В последното си за New York Times Анистън споделя, че сред нея и героинята й в сериала Алекс има доста общи черти.

" Свързвам се с нея поради метода, по който се чувстваш в тези дни, когато не искаш никой да те виждаш, не искаш да излизаш от у дома и искаш просто да крещиш, а не да се появиш на аления килим. Не желая да бъда на сцената, не желая да ме снимат, през днешния ден просто желая да рева ", сподели Анистън.

Трудностите в живота на героинята й са подбудени от същите аргументи, както и тези в нейния - обществен бракоразвод, битката да си сполучлива жена в една огромна промишленост, виновност, изолираност...

Въпреки всички тези минуси на славата, Джен е повече от щастлива, че през днешния ден кариерата й още веднъж процъфтява. По думите й, тя сега се намира в един от най-креативните си интервали и от дълго време не се е чувствала толкоз удовлетворена от това, което прави.

" Правя това от 30 години и имам възприятието, че тъкмо в този момент е същинският пик на кариерата ми. Отне ми време да стигна дотук, вложих доста време, познания и сили, с цел да стана в действителност добра в това, което върша ", добавя Анистън.

А в бъдеще се вижда и от другата страна на киното - в ролята на продуцент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР