На 5 юни излиза емоционалният и разбиващ табутата тийн роман,

...
На 5 юни излиза емоционалният и разбиващ табутата тийн роман,
Коментари Харесай

Сърцето ми и други черни дупки

На 5 юни излиза прочувственият и разбиващ табутата тийн разказ, публикуван в 26 страни на 5 континента - " Сърцето ми и други черни дупки ".
Шестнайсетгодишната Айсел се увлича по физиката, само че от три години възнамерява самоубийството си. Майка й очевидно се опасява от нея. Съучениците й си шушукат зад тила й. А невъзмутимото закононарушение на татко й към момента всява ужас в дребния град.
Има единствено един проблем: тя не е сигурна дали е задоволително смела, с цел да го направи сама. Тогава попада на уебсайт, който има специфична секция, наречена Партньори за самоубийство. Айсел е уверена, че е намерила решение на алтернативата си. Там се среща със 17-годишно момче с потребителско име FrozenRobot (Роман), което е обременено от фамилна покруса и също търси помощ.
Въпреки че двамата нямат нищо общо, те постепенно стартират да запълват празнините в разрушените си ориси. Самоубийственият им пакт наближава своя край, което кара Айсел да се съмнява в желанието си да го реализира. Тя се колебае сред страхливия излаз на гибелта и опцията да убеди Роман да живее, с цел да разкрият дружно същинския си капацитет.
Джазмин Варга е израснала в Синсинати, Охайо. Преди да стане публицист, е работила за малко като учител по физика и химия. Завършила е магистратура „ Писане за деца и юноши “ в Университета на Лесли, Масачузетс. Втората й книга – „ Ето къде сме в този момент “, е издадена през ноември 2017 година Предстои излизането на третия й младежки разказ – „ Други думи за дом “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР