На 5 юли 2019 г. група малолетни българи са изнасилили

...
На 5 юли 2019 г. група малолетни българи са изнасилили
Коментари Харесай

Обрат: Заради изнасилената от наши цигани германка властите ще депортират граждани на ЕС, които...

На 5 юли 2019 година група малолетни българи са изнасилили млада жена в Мюлхайм в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Твърди се, че действието е осъществено в дребна гора. Основният обвинен, 14-годишен, е в ареста.

Сега управляващите в града упорстват фамилията на хипотетичния извършител да напусне страната, оповестява изданието FOCUS. Като жител на държава-членка на Европейски Съюз, фамилията от България до момента e разчитало на независимост на придвижване в границите на Общността.

Месните управляващи обаче ревизират дали фамилията може да бъде лишено от това право. Всеки, който желае да остане повече от три месеца в друга страна от Европейски Съюз, би трябвало да потвърди, че той и членовете на фамилията му могат да оцелеят стопански - да вземем за пример, като подпишат трудов контракт.

Както се оповестява от Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ), представен от Фокус, бащата на 14-годишния главен обвинен е показал документ за трудово правно отношение със снек бар. Но инспекцията е открила, че притежателят на заведението не познава българина.

В резултат още при започване на седмицата управляващите са уведомили документално фамилията, че би трябвало да напусне Германия в границите на четири седмици. Не е ясно дали бащата въобще към момента е в града, дъщерята и майката към този момент са си отпътували за България.

Необходимо е по-строго отношение към въпросите за свободното придвижване в Европейски Съюз. Изнасилването от юли може да промени това.

Както написа WAZ, всеки жител на Европейски Съюз ще бъде помолен при първото си посещаване в службата за регистрация да показа документите, нужни за определяне на независимост на придвижване в границите на три месеца. В противоположен случай той ще бъде застрашен от депортиране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР