На 5 октомври гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 5 октомври гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

Николай Недялков и Лари Бийл гостуваха в „Нови хоризонти с Лили” по Дарик Радио

На 5 октомври посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Николай Недялков – IT-предприемач и Лари Бийл – финансист от Калифорния.

В първата част на предаването, господин Недялков описа за неговата компания TIXI, която предлага новаторски решения в областта на подвижността и развиването на умни градове.



Николай Недялков

Сред най-разпространените й артикули е безплатното мобилно приложение MPASS. Гостът показа и за предизвикването при общуването с общини, мобилни оператори и други звена във веригата при реализирането на продуктите. Въпреки това той се усеща задоволен от работата си, като мотор в областта на електронните услуги. Стана дума и за отбраната на софтуерни транзакции и данните на потребителите, в което господин Недялков е специалист.



Лари Бийл

Във втората част на предаването, по Скайп от Съединени американски щати се включи американския финансист Лари Бийл. Той показа елементи от визитата на българския евро-комисар за нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта – Мария Габриел, която сега е на публично посещаване в Силициевата котловина. Господин Бийл показа, че тя е на обиколка, с цел да показа нов модел за нововъведения. След посещаване в Япония, госпожа Габриел е пристигнала в Калифорния, с цел да се срещне с преподаватели и студенти от Станфордския университет, както и с бизнесмени от българската диаспора. Стана дума и за партньорство с Фондация „ Български Център за предприемачество ” и сегашни и бъдещи планове, които евро-комисаря поддържа.

Като музикален декор в предаването звучаха осъществявания на кънтри-квартета „ Little Big Town ” от хитовия им албум „ The Road To Here ”.

Следващият брой на „ Нови хоризонти с Лили ” е в сряда (12 октомври) от 19:00 часа на вълните на Дарик Радио.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР