На 5 ноември пристигат за ексклузивно warm up party в

...
На 5 ноември пристигат за ексклузивно warm up party в
Коментари Харесай

DUBIOZA KOLEKTIV с голям концерт на 29 ноември в “Арена Армеец”


На 5 ноември идват за извънредно warm up party в клуб " Терминал 1 "

Остава по-малко от месец до огромния концерт на DUBIOZA KOLEKTIV в София на 29 ноември в зала " Арена Армеец ". Бандата, която за последно бе у нас преди тъкмо две години в същата зала и подари на хилядите в нея супер пламенно и положително шоу, реши да изненада почитателите си у нас авансово. Eксклузивнотo warm up party на DUBIOZA KOLEKTIV в клуб " Терминал 1 " ще e на 5 ноември (вторник) от 22:00 ч. Специално за подгряващото празненство бандата ще дойде в София в цялостен състав, а какво да чакаме от момчетата преди огромното им шоу в " Арена Армеец " - естествено незабравима среща и то на една ръка разстояние. Организаторите от Stroeja дават обещание и страхотни награди за посетителите в " Терминал 1 " - най-малко 5 билета за идното огромно шоу на DUBIOZA KOLEKTIV на 29 ноември. Съвсем скоро ще бъде оповестена и подгряваща тайфа на вечерта.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV на 29 ноември се продават с цялостна мощ в системата на Eventim.bg и още в: офис на Eventim на ул. " 6-ти септември " 58, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса " Арена Армеец ", Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард ", книжарница „ На спирката ".

Цената им е от 35 до 45 лева съгласно мястото в залата. Билети можете да поръчате и ТУК.

За билети и всевъзможни детайлности към предварителното посещение на бандата на 5 ноември - следете във фейсбук събитието ТУК.

Ден след шеметното warm up party в клуб " Терминал 1 " се чака бандата да изненада почитателите и с малко акустично шоу на напълно непредвидена локация в София!

DUBIOZA KOLEKTIV са една от най-популярните и обичани балкански банди. Те бяха у нас за последно през 2017-а, когато зарадваха повече от 10 000 души в " Арена Армеец " с незабравимо шоу и страхотна сила. Бандата, чиято музика е комбинация от рок, ска, дъб и реге, радостни публиката в продължение на повече от два часа. Самите DUBIOZA KOLEKTIV дефинират стила си като " политически неточна комбинация от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми ". Често вземат участие в необявени изяви навън, подкрепящи избрани дела. Запазена марка на бандата е театралното им облекло в жълто и черно. В свое изявление те споделят: „ Не са доста групите, които носят жълто, защото това е един от най-идиотските вероятни цветове. Искахме да се спрем на колорит, който ще накара хората и от птичи взор да ни виждат на сцената ". В България музикантите са известни с избухливите си изяви онлайн и не инцидентно ни включват в турнетата си за следващ (6-ти) път. Сред добре познатите им части са: " Kokuz ", " Balkan Funk ", " Kažu ", " Free.mp3 ", " Firma Ilegal ", " U.S.A. ", " No Escape (from Balkan) ", " Hay Libertad ", " Vlast i policija ", " One More Time " и доста други. Този път се дават обещание да изпълнят и някои напълно нови песни, които ще бъдат част от идния им албум. На 5 ноември ще бъде и международната премира на новия им сингъл, чието заглавие ще научим напълно скоро. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари следващата година.



Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР