На 5 ноември издателство Клет България стартира своя онлайн курс

...
На 5 ноември издателство Клет България стартира своя онлайн курс
Коментари Харесай

Онлайн курс по български език и литература ще подготвя българските седмокласници

На 5 ноември издателство Клет България започва своя онлайн курс по български език и литература за подготовка за националното външно оценяване след 7. клас - М@турата. Обучението включва 29 урока в действително време, всяка събота от 09:30 ч. до 13:00 ч., като може да се запишат искащите.

Опитни учители ще преподават образователния материал, като ще извърнат особено внимание на задачата за основаване на преразказ. С помощта на богата сбирка от цифрово наличие – мисловни карти и интерактивни запаси, ще трансфорат усвояването и преговора на материала в занимателен развой за учениците. Начало на курса ще сложи кариерният съветник Николета Митева, която на 4 ноември ще организира онлайн работилница, в която учениците ще могат да научат доста за своите гении и за евентуалните направления за ранно кариерно насочване.

За ефикасната подготовка на седмокласниците ще се погрижат учителите по български език и литература - Калина Пейчева, учител в влиятелната столична математическа гимназия „ Паисий Хилендарски “ и доцент в Института за български език „ Проф. Любомир Андрейчин “ и Борис Илиев от Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Любомир Чакалов “. По време на курса всички участници получават регулярни насоки от преподавателите, както и ще имат достъп до записи от извършените срещи, с които при потребност могат елементарно да наваксат взетия материал или да опресняват знанията си.

„ Радостна съм, че ще мога да преподавам на възпитаници от цялата страна употребявайки онлайн платформата. Това е доста значим стадий за тях и е от огромно значение подготовката им да стартира в точния момент и да бъде качествена. Освен поради оценката на националното външно оценяване, която е определяща за приема им в гимназия, усвояването на материала е доста значимо за целия им живот, тъй като всеки българин би трябвало да е образован и да може да показа себе си почтено във всеки идващ стадий от живота “, показа преподавателят Калина Пейчева.

По време на курса учениците ще имат опция да се възползват и от два онлайн пробни изпита по модела на МОН. Проверката на изпитите ще се реализира от специалисти оценители и ще даде на учениците действителна визия за пропуските им, с цел да наблегнат точно на тях и да се показват чудесно за действителния изпит в края на образователната година.

Всеки може да се запише за онлайн курс М@турата, като избере един от двата преференциални разновидността за абонамент, които може да разгледате.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР