На 5 май Адел навърши 32 години. Празникът й се

...
На 5 май Адел навърши 32 години. Празникът й се
Коментари Харесай

Адел, снимката от рождения й ден и колко е слаба днес певицата

На 5 май Адел навърши 32 години. Празникът й се трансформира в доста специфичен ден и за всички нейни почитатели, тъй като реши да ги зарадва със собствен нов кадър.

Певицата разгласява в Instagram първата си фотография от 23 декември 2019 година На нея тя театралничи с красива празнична декорация пред дома си в Лос Анджелис, облечена в дребна черна рокля.

В първия миг в действителност ни е мъчно да повярваме, че това е Адел. Ако просто бяхме попаднали на тази фотография в интернет, а не бе разгласява в формалния й профил, мъчно щяхме да я отличим. Защото смяната е в действителност невероятна, а тя е неузнаваема.

От много закръглената изпълнителка на " Rolling in the deep " няма и диря, а на нейно място виждаме една стройна и красива дама, която се гордее с новите си форми. Усмивката на лицето й също е доказателство, че освен наподобява, само че и се усеща по-добре от всеки път.

Снимката на Адел събра над 8 милиона лайкове, а роклята, с която е облечена, се разпродаде за броени часове.

Певицата не пропусна да благодари на всички хора, които се грижат за здравето и сигурността на останалите, рискувайки своя живот. Тя назова актуалната обстановка " луди време " и изрази вяра, че всички са живи и здрави и на несъмнено място.

Редица известни персони пък побързаха да поздравят Адел за рождения й ден и да изразят приятната си изненада от метода, по който наподобява тя през днешния ден. Сред тях са Криси Тейгън, Върджил Абло, Рита Уилсън, Lili Nas X и доста други. А почитателите са безапелационни, че най-големият подарък, който може да им направи, е новият албум, за който нямаме самообладание. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР