На 5 март инвеститорите в BONK получиха окуражителни новини с

...
На 5 март инвеститорите в BONK получиха окуражителни новини с
Коментари Харесай

Прогноза за цената на BONK – завръща ли се меме криптовалутата в бичия пазар?

На 5 март вложителите в BONK получиха окуражителни вести с оповестяването на листването на меме монетата в Robinhood, което нормално се преглежда като позитивно развиване, което от време на време покачва цената на записаният токен.

Пазарът обаче направи мечи завой, което евентуално може да повлияе на предстоящото влияние.

Традиционно листването на познати тържища нормално генерира бичи настроения, което подтиква евентуални ценови скокове. След новината се наблюдаваше видимо повишаване на обществената доминация на токена и позитивните настроения, което предполагаше възходяща ценова траектория.  

Въпреки това, обратно на упованията, дневната графика на меме монетата отрази спад от над 4.5% намаляване през последните 24 часа съгласно CoinMarketCap.

Понастоящем монетата се   търгува на цена от $0.00002838 с пазарна капитализация, надхвърляща $1.84 милиарда, BONK се подрежда на 60-то място по величина измежду криптоактивите. Въпреки листването на огромна борса, преобладаващите индикатори демонстрират мечи вероятности, което подсигурява самообладание от страна на вложителите в BONK .

Анализът на данните на Coinglass разкри нарастване на % на финансиране на меме монетата дружно с понижаване на нейната стойност, което демонстрира, че деривативни вложители получават BONK на по-ниските му ценови равнища. По-подробно разглеждане на дневната графика акцентира, че цената на BONK е надхвърлила сериозната зона на опозиция от $0.0000157.

Освен това MACD знакът алармира за бичи пазарно преимущество, което демонстрира евентуално възходящо придвижване на цената.  

Въпреки че паричният поток на Чайкин (CMF) означи къс спад, той сподели признаци на възходяща инерция, което в допълнение поддържа вероятността за превръщане на тренда.

Въпреки това показателят на относителната мощ (RSI) сподели положение на свръхпокупка, което евентуално ускори натиска на продажбите върху меме монетата и оказа неподходящо влияние върху нейното низходящо ценово деяние. Ако ценовата промяна се резервира, има възможност меме токенът да се върне към предходното си равнище на опозиция през идващите дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР