На 5 и 6 август ще се проведе неофициалното световно

...
На 5 и 6 август ще се проведе неофициалното световно
Коментари Харесай

Стартира световното първенство по шахмат за затворници

На 5 и 6 август ще се организира неофициалното международно състезание по шахмат за пандизчии. Събитието се чака с интерес от пандизчиите в шест страни, които към този момент приготвят дебюти и ендшпили.
 Шахматно лого стана за смях
Потвърждение са дали затворническите администрации от страни като Испания, Армения, Съединени американски щати, Бразилия, Англия, Русия и има авансово единодушие от Беларус.

Състезателите в раирани костюми няма да излизат от изправителните заведения, а партиите ще се играят в интернет на четири виртуални дъски.

Подобни надпревари се организират от 2013 година насам, като превъзходството предстоящо е на съветските пандизчии, защото страната има обичаи в шахмата. През 2016 година те съкрушиха побратимите си по орис от Съединени американски щати с 12:2 победи.

В Русия постоянно се организират шампионати по шахмат измежду пандизчиите.

Тази година в него можеха да вземат присъединяване и скандалните футболисти Александър Кокорин и Павел Мамаев, които са настанени в колония №4 в Белгородска област за присъединяване в скандал от октомври м.г., когато се сбиха с водещ от малкия екран, а по-късно и с върховен държавен служител.

В шампионата на наказаните в Русия са се присъединили над 20 000 участници от над 700 изправителни заведения, написа РИА Новости.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР