На 5 февруари, сряда, от 11.00 часа на „Дондуков“ 2

...
На 5 февруари, сряда, от 11.00 часа на „Дондуков“ 2
Коментари Харесай

Радев ще участва във форум с японски бизнесмени и ще се срещне с министъра на външните работи на Беларус

На 5 февруари, сряда, от 11.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще организира среща с представители на едни от най-големите японски корпорации, които идват за първи път в България, както и с представители на българския бизнес.

Във форума ще вземат участие национално представителните работодателски организации, представители на институции от двете страни, както и на академичната общественост у нас. В срещата ще взе участие и посланикът на Япония в България Масато Ватанабе. На срещата ще бъдат разисквани вероятностите за разширение на капиталовото съдействие сред двете страни. Форумът се провежда в продължение на визитата на българския президент в Япония през октомври предходната година.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

Също по този начин на 5 февруари, сряда, от 16.00 часа президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще се срещне на „ Дондуков “ 2 с министъра на външните работи на Република Беларус Владимир Макей, оповестяват от прессекретариата на Президентството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР