На 5 февруари футболистът Кристиано Роналдо навърши 35 години. Играчът

...
На 5 февруари футболистът Кристиано Роналдо навърши 35 години. Играчът
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо получи кола от Джорджина - slava.bg

На 5 февруари футболистът Кристиано Роналдо навърши 35 години. Играчът на „ Ювентус “ отпразнува специфичния мотив със фамилията си в Торино. Той показа фотография в Инстаграм, на която е с най-големия си наследник Кристиано Роналдо-младши и приятелката си Джорджина Родригес.

Това, което обаче Кристиано не знаеше, е какво е подготвила обичаната му. Преди да влязат в ресторанта, Джорджина е решила да подари на Роналдо доста специфичен подарък. В клип, оповестен в профила на моделката се вижда, че футболистът се е сдобил с още една лъскава кола.

Всеизвестен факт е, че португалецът е почитател на бързите возила и има в гаража си някои от най-скъпите коли. Ще му се наложи обаче да откри място за още една или напряко да си направи нов гараж, защото подаръкът от Джорджина наподобява значителен.
„ Честит рожден ден на любовта на живота ми “, написа Родригес под клипчето.

Освен че получи кола, Кристиано беше сюрпризиран и от най-близките си другари. Те изчакаха двойката пред ресторанта и „ нападнаха “ рожденика незабавно щом той ги видя. Клипът на Джорджина съумя да събере над 1 млн. лайкове, само че е много надалеч от тези, които съумя да събере половинката ѝ.

Снимката на Роналдо, която той показа за рождения си ден, събра над 9 млн. лайкове. Футболистът се трансформира в първия човек, който доближава до 200 млн. почитатели в обществената мрежа Инстаграм.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР