На 5 декември 2018 г. от 11.00 ч. в аулата

...
На 5 декември 2018 г. от 11.00 ч. в аулата
Коментари Харесай

Великотърновският университет се готви за тържествено посрещане на 8 декември

На 5 декември 2018 година от 11.00 ч. в аулата на Великотърновски университет „ Св. Св. Кирил и Методий “ (ВТУ) ще се организира тържествено заседание, отдадено на Студентския празник. То ще се състои при следния дневен ред:
Връчване на стипендиите на Академичния съвет Връчване на персоналната стипендия на Ректора, учредена на името на член-кореспондент проф. Александър Бурмов – създател и първи ректор на Великотърновския университет Връчване на стипендиите на „ Алианц Банк България “ Обявяване на научно-художествени и спортни достижения на студенти от Великотърновския университет Връчване на академичната премия на община Велико Търново Ректорът на Великотърновския университет проф. доктор Христо Бонджолов кани всички студенти, преподаватели и чиновници за присъединяване в събранието.
По мотив Студентския празник е проведена и научна конференция със студенти, докторанти и преподаватели, която ще се организира на 4 декември 2018 година във ВТУ.
На 4 и 5 декември 2018 година от 10.00 ч= във фоайето на Пети корпус на ВТУ и във фоайето на Ректората коледен ще се организира благотворителен базар в поддръжка на деца без родители. Творбите са дело на деца и младежи, лишени от родителска грижа от центровете за настаняване от фамилен вид във Велико Търново и Кризисния център за деца, жертви на трафик в село Балван в партньорство със студенти от специалностите „ Социална педагогика” и „ Психология”. Организатори са Сдружение „ ЗОВ България” и ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “.
На 5 декември 2018 година в Централна университетска библиотека ще се организира акция за подаряване на книги и списания от преподаватели за студенти , проведена от Информационно-библиотечен и издателски комплекс при ВТУ.
На 6 декември 2018 година във Факултета по изобразителни изкуства ще бъде експонирана обичайната годишна галерия на студентски произведения .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР