На 5 август излиза романът Тигърът воин от издателство БАРД.

...
На 5 август излиза романът Тигърът воин от издателство БАРД.
Коментари Харесай

Тигърът воин - история, мистерия и мит

На 5 август излиза романът " Тигърът боец " от издателство " БАРД ". Това са история, тайнственост и мит, преплетени по изумителен метод... същински авантюрист и създател на авантюристичен трилъри!
Следата стартира измежду римски руини и води към корабокрушение край египетския бряг. Световноизвестният морски археолог Джак Хауърд и неговият екип от учени и авантюристи, някогашни хора от специфичните сили, потеглят през мистериозната джунгла на Индия по следите на именита група изчезнали римски легионери.
Междувременно в Киргизстан прелестната археоложка, с която Хауърд открива Атлантида, попада на доказателства за секрети, които са заровени с костите на хиляди търсачи, опитвали да ги открият през вековете. Тези две влакна се допират в античното минало, само че се оказва, че Джак не е първият Хауърд, който се е натъкнал на тях. Повече от век преди този момент неговият прапрадядо – извънреден боец от Кралските инженери – се е върнал от експедиция в Индия със загатна за драгоценен камък с ужасяваща мощност. Миналото може да е заровено, само че то сигурно не е мъртво. И в него е прикрито могъществото, с което някои от най-безмилостните тирани в историята са желали да господстват над света...
Какво получавате, в случай че смесите Индиана Джоунс с Дан Браун? Отговорът е Дейвид Гибинс и три милиона продажби...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР