На 5 април Ford и Мото-Пфое предоставиха лекотоварни автомобили за ползване

...
На 5 април Ford и Мото-Пфое предоставиха
лекотоварни автомобили за ползване
Коментари Харесай

Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи

На 5 април Ford и Мото-Пфое предоставиха лекотоварни коли за прилагане от дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична Община. Ford Courier и Ford Connect се включват в разноса на топъл обяд, медикаменти и артикули от първа необходимост. Автомобилите одобри лично кметът на Столична община, госпожа Йорданка Фандъкова, дружно с представители на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “. Ключовете предадоха шефовете на Мото-Пфое, господин Атанас Фурнаджиев и г-н Масухиро Ояма, които приканиха от името на Ford: „ Носим положителното до у дома. Останете в сигурност! “. Екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична Община потеглиха незабавно с автомобилите, с цел да се насочат към адресите в потребност, а зад кормилото на Ford Connect седна персонално Кметът на Столична Община, г-жа Фандъкова.

С удължаването на извънредното положение по отношение на битката с COVID-19, хиляди хора подават сигнали към Столична Община за доставки на топъл обяд, медикаменти и артикули от първа необходимост, с което се усилва и недостигът на транспортни средства за транспортиране. В помощ на общинската дейност за спешна помощ и предварителна защита се включват представителите на най-продаваната лекотоварна гама в Европа, подкрепяйки напъните на Националния действен щаб и на общината, оптимален брой жители да останат по домовете си, с цел да съхранят своето здраве. За интервал от един месец Ford и Мото-Пфое дават за бъзвезмездно ползване коли, които със своя капацитет на съдържимост на товар и багаж са подобаващи за разнос на артикули в извънредната обстановка – Courier Van 1.5 л дизел, 100 к.с. и 6-степенна ръчна скоростна кутия и Connect 1.5 дизел, 120 к.с., 8-степенна автоматична скоростна кутия, с 5 места, чиито втори ред седалки може да се спуснат напред за максимално увеличаване на багажното пространство в автомобила. На ден се извършват към 3000 доставки на храна и лекарства на възрастни и нуждаещи се хора, а с капацитета на тези коли, бройката може да се усили фрапантно.

За да подкрепи оптимално ефективно борбата с вируса COVID-19 в страната, Мото-Пфое ще даде сред 6 и 10 април автомобили от лекотоварната гама на Ford още на общините Пловдив, Варна, Бургас. На 7 април Военно-медицинска академия ще получи за потребностите на незабавните екипи 8-местен микробус Ford Custom.

През месец април Ford започва у нас и първата по рода си сервизна акция, която дава опция на клиентите на марката да останат по домовете си, дори когато колите им би трябвало да бъдат сервизирани. За да запазят здравето и мобилността на своите клиенти, сервизите на Ford и Мото-Пфое взимат колите от подадения адрес, сервизират ги и ги дезинфекцират, след което ги връщат отново до място, посочено от клиента.

Чрез сервизни и благотворителни активности Ford в България предлага редица решения за облекчение на жителите, които се стремят да съблюдават ограниченията за безопасност и рекомендациите на Националния щаб и Световната здравна организация за бързо преодоляване на епидемията от COVID-19.

Moto-Pfohe се включва в битката с пандемията, предоставяйки коли на тези, които най-много се нуждаят сега – болниците и обществения патронаж. В подкрепа на екипите на първа линия се включват общо 15 автомобила на марките Ford, Volvo и Land Rover, всички те са част от Moto-Pfohe.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР