На 42 главен секретеар на МВР, на 43 - генерал,

...
На 42 главен секретеар на МВР, на 43 - генерал,
Коментари Харесай

Работа, работа и пак работа: Бойко навършва 60

На 42 основен секретеар на Министерство на вътрешните работи, на 43 - военачалник, на 46 - кмет на София, на 47 - основател на ГЕРБ, на 50 - министър председател.

Трескава подготовка тресе герберите - би трябвало да изненадат уместно водача си Бойко Борисов, който през днешния ден закръгля достолепните 60. Най-известният Близнак на републиката не обича четките и показните жестове, което усложнява задачата на съпартийците му.

Със сигурност евролидерите Юнкер, Меркел, Макрон ще поздравят сътрудника си още сутринта. А почитатели от през вчерашния ден сипят честитки за водача в мрежата.

По традиция от последните години Борисов най-вероятно ще регистрира датата не със софри и дарове, а с великодушен жест. През 2017-а със събраните му за ЧРД пари бе купено обзавеждане за най-пострадалата от потоп къща в Хитрино, а през 2018 подари 20 хиляди за дострояване на новата черква в Бяла, Русенско, и ремонта на джамията в Подайва, Исперихско.

Борисов към този момент е публично хаджия - 59-ия си рожден ден той посрещна в Йерусалим, където получи Орден на рицаря на Йерусалим за заслуги към православието и беше провъзгласен за популярен пълководец на ордена на Божи гроб при Патриарха на Йерусалим Теофилос Трети. Лично президентът на Израел Реувен Ривлин му пя Happy Birthday.

Кариерата на Борисов от пожарникар, през гард на Тодор Живков до министър председател е впечатляваща.

Бойко е наследник на чиновник в Софийско градско ръководство на Министерство на вътрешните работи и начална учителка. На 23 безусловно влиза в огъня, откакто приключва школата на Министерство на вътрешните работи в Симеоново със компетентност " Противопожарна защита ". През 1982 година се дипломира като инженер с чин лейтенант. Като пожарникар е и пълководец на рота. На 26 преподава във ВИПОНД, даже завежда катедра. Стига до лекар на науките.

В началото на демокрацията стартира охраняем бизнес. Основава компанията „ Ипон-1 “, която обезпечава защитата на видни персони като Тодор Живков, Симеон Сакскобургготски и президента на Международния Олимпийски комитет Хуан Антонио Самаранч. От Живков и царя получава най-ценните житейски уроци, които не са отишли на вятъра. Дори критиците признават, че Борисов е потвърден европейски водач. През 2018 година събра в София първите политици на Стария континент и сложи страната на политическата карта на света.

На 42 е основен секретар на Министерство на вътрешните работи. След встъпването си в служба Борисов подарява месечната си заплата в интерес на децата на починалите при осъществяване на служебните им отговорности чиновници от Министерство на вътрешните работи.

На 43 е военачалник, на 46 - кмет на София. На 47 основава партия ГЕРБ, която и до през днешния ден е незаобиколим фактор в българската политика. На 50 Борисов става министър председател. Сегашният му мандат е четвърти. Борисов към този момент е счупил всички български върхове за многогодишен престой на този стол. Бие даже Стефан Стамболов.

Има упоритост постоянно да е пръв, неслучайно едно от обичаните му части е " Кой в този момент е номер 1? ".

Борисов е почитател на спорта. Той е каратист, тенисист и футболист. Преди години бе част и от футболния тим на Витоша Бистрица, само че сега играе единствено за ветераните на тима. Преди години даже попадна в известната футболна игра Football Manager като футболист на Витоша Бистрица.

Пие кафето си с мед, гняв го е, че пропуши на остарели години. Шегува се, че е като кон - препуска по през целия ден, хапва единствено вечер.

Борисов е фен на магнолиите, които отглежда в двора на къщата си в Банкя, и на кучетата. Любимци са му каракачанките и кавказкият вълкодав Чарли.

От първия си брак Борисов има щерка Венета, която го подари с две внучета - Бойко и Иван.

Астрални близнаци на премиера са художникът авангардист Кристо Явашев и артистът Гойко Митич, любимецът на младежите поради паметните си функции на индиански вождове и самия Винету. Почти астрален близнак на Борисов е не какъв да е, а най-американският президент Доналд Тръмп. Генерала обаче води с ден по ЧРД на най-влиятелния водач на планетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР