На 400 километра над Земята американският астронавт Джесика Мейр даде

...
На 400 километра над Земята американският астронавт Джесика Мейр даде
Коментари Харесай

Астронавт съветва как да преодолеем периода на изолация

 На 400 километра над Земята американският астронавт Джесика Мейр даде на хората няколко съвета по какъв начин да преодолеят рестриктивните мерки, наложени поради разпространяването на ковид в другите точки на планетата. 42-годишният борден инженер на Международната галактическа станция съобщи, че физическите извършения са основни в преодоляването на последствията от насилственото затваряне на едно място: " Тренировките резервират освен физическото ни здраве, само че и нашата психическа непоклатимост. По тази причина тук, горе, непрекъснато упражняваме ".

По време на дългите задачи на станцията астронавтите поддържат връзка с околните си, изяснява Мейр: " Има задоволително интернет платформи, с които можем да се виждаме виртуално с околните си, да претърпяваме хубави моменти дружно ".

С помощта на тази връзка със семейство, близки и другари астронавтите съумяват да преодолеят изолацията и да следват относително непрекъснат режим на галактическата станция.

От 25 септември 2019 година Джесика Мейр споделя живота си с екипажа на Международната галактическа станция. Общо трима души живеят в модулите с размер към 1000 кубични метра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР