На 4 юли, събота, започва рехабилитация на нов участък от

...
На 4 юли, събота, започва рехабилитация на нов участък от
Коментари Харесай

В събота започва нов ремонт на участък от бул. “България“ в София

На 4 юли, събота, стартира рехабилитация на нов сектор от бул. “България “ в София. Строителните екипи ще работят в сектора от бул. “Тодор Каблешков “ до бул. “Гоце Делчев “ в посока центъра на града. Движението ще се прави в двете посоки в срещуположното пътно платно /в посока " Бояна " /, което е актуализирано тази пролет, оповестиха от Столична община.

В рамките на рехабилитацията ще се извърши изцяло фрезоване, слагане на железна мрежа за издръжливост, полагане на два пласта асфалтова настилка. На трите пешеходни подлези в сектора ще се извърши хидроизолация. Ще се обновят тротоарите и ще се направи велоалея.

Временната организация на придвижване е от 4 до 25 юли. За същия интервал рейсовете от линии № 64 и 304 ще се движат също в това пътно платно на бул. „ България “. Ще се изместят някои от спирките на градския превоз - спирка с код 0308 „ Бул. Гоце Делчев “ за автобусни линии № 64 и 304 на бул. „ България “ се измества преди бул. „ Гоце Делчев “ директно преди зоната за престрояване на кръстовището и спирка с код 2213 „ Ул. Тодор Каблешков “ за автобусни линии № 64 и 304 на бул. „ България “ ще се измести обратно преди ул.„ Тодор Каблешков “ директно преди зоната за престрояване на кръстовището.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР