На 4 януари, понеделник, в 10 часа беше отворена системата

...
На 4 януари, понеделник, в 10 часа беше отворена системата
Коментари Харесай

Системата за прием на деца в детските градини и яслите в Сливен вече е активна

На 4 януари, понеделник, в 10 часа беше отворена системата за банкет на децата в детските градини, яслите и яслените групи към детски градини. Съгласно признатата от Общински съвет-Сливен Наредба за изискванията и реда за записване, отписване и пренасяне на деца в общинските ясли, детски градини и полудневни подготвителни групи към учебните заведения на територията на Община Сливен, регистрирането на заявки за присъединяване в класиране се реализира за календарна година.

На 20 декември 2020 година системата беше затворена, а персоналните данни на заявителите и децата бяха заличени, като за период от 5 години се пази електронен списък.

Напомня се на всички родители, че в случай че към декември 2020 година имат интензивно заявление и желаят да продължат да вземат участие в класирания и през 2021 година, то е належащо да подадат ново заявление.

В профилирания уебсайт за банкет ( https://priem.sliven.bg/ ), в раздел „ Класирания “, са оповестени свободните места за класирането през януари, както и графиците за банкет за 2021 година. Резултатите от първото за годината класиране ще бъдат оповестени на 15 януари, а периода за записване на класираните деца е до 22 януари, в това число.

При зародили въпроси или усложнения при работата с онлайн системата, родителите могат да се обръщат за подпомагане към шефовете на детските градини и ясли и избраните от тях чиновници, както и към Ина Николова, основен специалист в дирекция ОКВО в Община Сливен – 0879 599 244.

Междувременно през днешния ден беше възобновена активността на учебните заведения до 4 клас, детските градини и ясли на територията на Сливен. В тази връзка децата в градините получиха подаръците, които общината им обезпечи във връзка на Коледните и Новогодишни празници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР