На 4 март 2024 г. Сергей Чемезов, председател на руския

...
На 4 март 2024 г. Сергей Чемезов, председател на руския
Коментари Харесай

Лондон: Танкове Армата не са изпращани в Украйна

На 4 март 2024 година Сергей Чемезов, ръководител на съветския производител на отбранителна техника ‚Ростек ", съобщи, че най-модерният съветски главен военен танк (ОБТ), T-14 " Армата ", е влезнал на въоръжение в съветската войска, само че няма да бъде разполагам в Украйна . Чемезов съобщи, че това се дължи на високата цена, ограничаваща производството на тези танкове. Тази инфорамция е публикувана в в ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата, обобщение от който е оповестено в обществената медия X, известна до неотдавна като Twitter.

Танкът " Армата " дебютира на парада за Деня на успеха през 2015 година, дефектирайки на Червения площад . 1-ва гвардейска танкова войска трябваше да получи танкове " Армата " през 2021 година, само че е малко евентуално доставката до която и да е част на фронтовата линия да е осъществена. Танкове " Армата " са биле видени на учения в Южна Русия през декември 2022 година и.

Към днешна дата е съвсем несъмнено, че танкове " Армата " не са били разполагани в Украйна .

Припомняме, че на форума " Армия-2018 " съветското военно министерство подписа контракт за. Както заяви тогава заместник-министърът на защитата Алексей Криворучко, целият контракт трябваше бъде изпълнен до края на 2021 година.
 Британското разузнаване: Най-новите съветски танкове
Британското разузнаване: Най-новите съветски танкове " Армата " не са боеспособни

Руските военни не ги приели с ентусиазъм
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР