На 4 и 5 декември в Панагюрище ще се проведе

...
На 4 и 5 декември в Панагюрище ще се проведе
Коментари Харесай

Остават няколко дни до началото на турнира Проф. д-р Л. Цоцорков

На 4 и 5 декември в Панагюрище ще се организира първия за България Международен детски футболен шампионат „ Проф. доктор Л. Цоцорков “. Повече от 150 присъстващи се чака да има на мястото на събитието. Сред тях ще бъдат публични лица, специфични посетители от Италия и България, младите италиански и български футболисти, агитките на футболните тимове и доста други. В рамките на шампионата ще гостуват италианските футболни митове Салваторе Скилачи, Франко Барези, Анджело Коломбо, Стефано Еранио, Стефано Такони, Морено Торичели и Диего Фикара, Маурицио Ганц. Те ще се изправят в другарски „ Мач на звездите “ против изявените някогашни български футболисти Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Йордан Господинов, Асен Караславов, Бончо Генчев.

Целта на Международния детски футболен шампионат е да се трансформира в обичаен, с цел да да окуражи от ден на ден деца в професионалния и всеобщия спорт. Турнирът ще покаже, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се осъществят планове на международно равнище. Той ще показа на италианските посетители опциите на спортната зала Арена Асарел за събития от същия сан. Стадионът в Панагюрище, плувният комплекс в хотел Каменград и Парк Хотел Асарел могат да привлекат доста професионални тимове, които да реализират подготовките си за надпревари в страната ни.

През първия ден от шампионата ще се играят мачове в групите от 2 полувремена по 20 минути. Входът за първия ден е безвъзмезден, а за втория, когато ще се играят полуфиналите, финалите и „ Мача на звездите “, билети се продават на алегорична стойност от 5 лева, 10 лева - фамилен билет за двама възрастни и 2 деца. Билети за Международния детски футболен шампионат се продават в Ивентим за 5 декември 2018 година, а за първия ден каним всички искащи да го посетят и поддържат българските участници. Местните могат да закупят своите билети на Хотелска Рецепция Каменград Хотел & СПА. Заповядайте на 4 декември 2018 година от 9.00 до 18.00 ч. и на 5 декември от 9.00 до 20.30 ч. на ул. „ Кръстю Гешанов “ в Панагюрище, зала Арена Асарел на 1-ия Международен детски футболен шампионат „ Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков “! Програмата на събитието е извънредно забавна!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР