На 4 декември ни очаква Новолуние. Според астролозите има няколко

...
На 4 декември ни очаква Новолуние. Според астролозите има няколко
Коментари Харесай

Какво НЕ бива да правим на Новолуние в Стрелец, 4 декември?

На 4 декември ни чака Новолуние. Според астролозите има няколко неща, които не трябва да вършим, в случай че не желаеме да изпадаме в сложни обстановки. Опитайте да се съобразите с тях и следвайте препоръките им. Това ще ви помогне доста по-лесно да преминете през интервала на Новолуние, без да изпитвате стрес и напрежение.

Преди да посочим нещата, които човек не трябва да прави, дано споделим с вас, че се обрисува това Новолуние да е от неподходящите. Счита се, че този ден е измежду най-опасните през декември. Отбелязваме още, че новолунието ще е в знака на Стрелец, което също укрепва отрицателния му резултат.
Какво не се предлага да вършим по време на това новолуние?
Опитайте се да не влизате в спор с никой. Ако бъдете враждебно настроени на 4 декември, това може да продължи дълго време и да ви накара да се чувствате нервни и неспокойни.
Новолуние в Скорпион - какво ни чака
На 4 ноември в 23:14 часа настава Новолуние.  Това е ден, в който да избягвате изясняването на връзките с другите хора. Едва...

Каквото и да се случва в живота ви, не се обезкуражавайте. Бъдете положително настроени и вярвайте, че най-хубавите неща занапред следва да ви се случат. Дори бъдещите ви проекти да наподобява, че ще се провалят, не падайте духом, а пробвайте да запазите хладнокръвие. Не се предлага също да мислите за предишното и грешките, които сте позволили. Общувайте с положителни и радостни хора, разговаряйте с тях за приятни неща.

Не дръзвайте да променяте проектите си. По време на това Новолуние би трябвало да сте съвършено проведени и внимателни до краен лимит. Това важи с цялостна мощ най-много за хората, на които им се постанова да работят и през почивния ден.

Според астролозите интервалът не е по никакъв начин удобен за скъпи покупки и недомислени вложения. Отложете ги за различен ден. Ако постъпите иначе, не е изключено да бъдете излъгани.

Бъдете деликатни и се вслушайте в препоръките на астролозите!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР