На 4 декември е подписан договорът с избрания изпълнител на

...
На 4 декември е подписан договорът с избрания изпълнител на
Коментари Харесай

Подписан е договорът с избрания изпълнител на разширението на парк „Възраждане“

На 4 декември е подписан договорът с определения реализатор на разширението на парк „ Възраждане “ с още 25 декара. След извършена открита процедура за избор на реализатор по реда на Закона за публичните поръчки и въз основа на направеното класиране за подобен е избрана компания „ Калистратов Груп “ ООД. Договорът е подписан сред „ Софийски парцели “ ЕАД и „ Калистратов груп “ ООД.

Ще бъде завършена паркова зона с необятни открити пространства с пейки, две чешми, с пет площадки за отдих с друга величина, като на най-голямата е съществуващият в този момент огромен дъб с корона с диаметър 25 м. На повърхност от към 6600 кв. м ще бъде построен аквапарк с 5 открити басейна, закрит басейн и СПА център с минерална вода от находището „Баталова воденица“.

Заедно с откритата през 2016 година първа част от 52 дка от парка със изсъхнал шадраван, амфитеатър, детска площадка, паркинг и напълно актуализирания състезателен комплекс „ Спортна София – 2000 “, който се простира на повърхност от близо 24 декара, след привършване на започващото уголемение София ще разполага с нова зелена зона за спорт и рекреация на повърхност от общо 100 декара.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР