На 35 години съм, но не съм създала собствено семейство,

...
На 35 години съм, но не съм създала собствено семейство,
Коментари Харесай

Сърцата Ни Се Скъсаха. Житейската Драма На Зорница Линдарева Е Главозамайваща. Никой Не Трябва Да Преживее Това

„ На 35 години съм, само че не съм основала лично семейство, тъй като имам два спонтанни аборта зад тила си.

Последната ми връзка се разпадна затова ”, изповяда се Линдарева в ефира на Нова телевизия. И със сълзи на очи добави, че до неотдавна е била обвързана с загадъчен мъж, само че се разделила с него поради прибързано прекъснатите бременности, написа в. „ Уикенд “. В светските среди от дълго време се шушука за заможния турчин, който омотала Линдарева, както и за честите й пътувания до Истанбул. Последният й ухажор към момента е женен, само че пък със Зори бил задоволително великодушен, с цел да завоюва вниманието й. Манекенката не се посвенила от обстоятелството, че той е фамилен и бързо се трансформирала в негова любовница, а след това даже заченала два пъти.

Според осведомени първата бременност на Линдарева била непредвидена и приключила със импровизиран аборт в доста ранен стадий. Лекарите я успокоили, че всичко с репродуктивните й качества е наред и след няколко месеца тя била подготвена да опита още веднъж. Когато заченала наново, любовникът й внезапно се разколебал и порязал очакванията й. Той декларирал, че ще остане със брачната половинка си и не желае бебе от Зорница. Преди това неведнъж я заблуждавал, че ще напусне жена си и ще отгледат детето си дружно, по тази причина неочакваното му решение сринало манекенката душевен. Дотогава тя била уверена, че двамата ще бъдат щастливи родители и даже се надявала да върже турският милионер с брак, само че уви – обстановката не се развила съгласно проектите й. Богаташът предложил на Линдарева да продължат аферата си, само че единствено като любовници, а за бебе не желал и да чуе. След дълги диалози и молби от нейна страна, един ден той спрял да й подвига телефона, не отговарял и на известията й. Зорница прекратила пътуванията си до Истанбул и връзката им завършила безславно.

Изпаднала в прочувствена рецесия, манекенката стигнала до извода, че не желае да бъде самотна майка и побързала да насрочи дата за аборт. Родителите й също били срещу бременността й от този мъж, по тази причина Линдарева, въпреки и мъчно, взела решението да махне развиващия се плод от утробата си.

В деня на аборта някогашната на Тачо схванала, че в действителност е заченала с близнаци и това още повече я сломило.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР