На 34-годишен мъж бе наложено условно наказание за извършен от

...
На 34-годишен мъж бе наложено условно наказание за извършен от
Коментари Харесай

34-годишен бе осъден за грабеж на златен синджир във Варна

На 34-годишен мъж бе наложено условно наказване за осъществен от него през юни 2018 година обир на златен синджир, оповестиха от пресслужбата на Районния съд във Варна за Moreto.net.

Подсъдимият бе наказан на 6 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Самото закононарушение е осъществено късно вечерта на 27 юни 2018 година. Жертва на похищението станал различен мъж, който до момента в който вървял със собствен роднина по улицата към дома си, бил атакуван в тил от подсъдимия. 34-годишният обвиняем със мощ издърпал от врата на потърпевшия марков златен синджир, със звена от транспарантни камъни, като незабавно по-късно побягнал в незнайна посока. Впоследствие причинителят се разкаял и върнал в дома на пострадалия скъсания синджир. Отнетата при грабежа движимост възлиза на близо 4000 лв..

34-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. Причинените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшия. В тежест на подсъдимия остават направените по делото разходи. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР