На 31 юли от 19:00 часа пред паметника на на

...
На 31 юли от 19:00 часа пред паметника на на
Коментари Харесай

Акция в памет на жертвите на руската агресия в Украйна ще се проведе в неделя във Варна

На 31 юли от 19:00 часа пред паметника на на украинските бойци в морската градина във Варна ще се организира акция в памет на жертвите на съветската експанзия в Украйна, научи Moreto.net

" Войната в Украйна надалеч не е завършила. След с дребните триумфи на украинската войска, Русия мина към терористична тактичност. ", показват уредниците на акцият.

Руската войска стартира да обстрелва многолюдни цивилни обекти: комерсиалният център в Кременчук, центърът на града във Виница, жилищна постройка в Сергеевка, центрове за отдих в Затока, спирка на публичния превоз в Николаев, жилищни региони на Харков.

Също по този начин, на 29 Юли грубо бяха убити украински военнопленници, в това число тези, защитавали Мариупол. Украинските бойци от Мариупол се предадоха при обменни гаранции от 4 страни - Украйна, Русия, Организация на обединените нации и Червения кръст. Войниците първо бяха принудени да се появят в агитационен съветски репортаж, а по-късно бяха убити в опит да се припише това закононарушение на украинската войска.

Поради тези аргументи, организираме акция в памет на жертвите на войната на Русия против Украйна, в която желаеме да почетем паметта на починалите и да напомним, че Русия е терористична страна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР