На 31 януари 2022 г. реших да започна да записвам

...
На 31 януари 2022 г. реших да започна да записвам
Коментари Харесай

Немощният Ален Делон е подложен на физически тормоз от гледачката му, която иска дял от наследството

„ На 31 януари 2022 година взех решение да стартира да протоколирам събитията, които се случваха в нашия фамилен кръг и които засягаха изключително връзките сред моя татко Ален Делон и неговата придружителка “, изяснява Делон-младши, представен от френските медии, и загатва като мотив свада, станала през ноември 2021 година Упрекнах я, че въобще не сметнала за належащо да уведоми някой от нас тримата – децата на Ален Делон, след грубо рухване на татко ни, довело до многочислени шевове на челото му и нощ на наблюдаване в болница “, споделя артистът Антони Делон и прибавя: „ Допреди няколко седмици татко ми изглеждаше безропотен с живота, който не харесваше, само че който смяташе за цената, която би трябвало да заплати не за спокойствието, а за това да не живее самичък “.

 

„ Тази жена, която се настани в неговия дом, ставаше все по-агресивна, отправяше словесни нападки и наскърбяваше него и децата му “, споделя се в изказването на юриста на фамилията Кристоф Айела. В документа се отбелязва, че гледачката управлява телефонните диалози на любимеца на милиони фенове и го изолира от околните, приятелите и фамилията му, прибягвайки до операции и закани. Тя отговаряла на писмата, които получавал, представяйки се за него и забранявала на децата му да го посещават постоянно, както постоянно са правили.

 

Актьорът упорства тя да напусне неотложно къщата му в Души, Пикардия, която се намира на към 100 км. от Париж и която двамата обитаваха взаимно до наскоро. Когато на 5 юли Ролен се пробва да влезе в парцела в Души, представители на френската жандармерия не я позволяват по искане на Ален Делон и наследниците му. Според френския углавен кодекс моралният тормоз се санкционира с 3 години затвор и санкция от 45 000 евро.

 

Досега Хироми Ролен беше малко позната на необятната аудитория. В тв изявление от 2021 година, Ален Делон я показа като своята „ японска спътница “, а юристът му Кристоф Айела я дефинира като „ компаньонка “ и „ нещо като болногледачка “.

 

Ален Делон и Хироми Ролен се познават от към 30 години. Жената участва в техническия екип на мнозина френски филми от 80-те и 90-те години, а по-късно се срещат още веднъж с Делон на снимачната площадка на кино лентата на Едуард Ниерманс „ Завръщането на Казанова “ от 1992 година, на който тя е втори помощник-режисьор. По-късно става гримьорка на Ален Делон и като негова асистентка го съпровожда на кинофестивала в Кан през 2019 година, когато артистът получава почетна „ Златна палма “ за цялостна кариера.

Смята се, че японката е неговата последна държанка, само че най-вероятно от години двамата нямат съкровен живот поради мощно напредналата възраст на кинолегендата.

 

Според клюкарски уеб сайтове във Франция тормозът над Ален Делон почнал още преди 2 години. Хитрата Хироми почнала да го манипулира да й остави сериозен дял от наследството си. Тя претендирала най-малко за няколко милиона евро и една от къщите на артиста, защото се грижела за него в последните му дни и заслужавала да получи нещо. След като Делон почнал да увърта, японката почнала да ползва и физически тормоз над него. Децата му със забавяне научили какво се случва и се намесили. Сега тече следствие, а в случай че се потвърдят слуховете за принуждение над 87-годишния артист, Хироми може и да бъде задържана и наказана. 

 

През март 2022 година някои медии писаха, че Ален Делон е изявил желанието да напусне този свят благодарение на евтаназия – нещо, което по-късно бе отречено. Чрез евтаназия в швейцарска клиника през 2021 година си отиде и някогашната му брачна половинка Натали Делон, която беше диагностицирана с рак. По думите на първородния му наследник Антони Делон татко му към този момент е изготвил наследството си.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР