„На 31 съм, слава Богу!“. Това написа Адел в Instagram

...
„На 31 съм, слава Богу!“. Това написа Адел в Instagram
Коментари Харесай

Парти в стил Гетсби за рождения ден на Адел

„ На 31 съм, популярност Богу! “. Това написа Адел в Instagram и качи фотоси от рождения си ден. Певицата го означи уместно с охолно празненство в жанр „ Гетсби “.

Звездата посочи, че миналата година е била тежка за нея, само че тя е съумяла да се оправи с нещата, които ѝ поднесъл животът.

„ Независимо какъв брой дълго време сме тук, животът е доста комплициран от време на време. Промених се фрапантно през последните няколко години и не преставам да се трансформирам. А това е хубаво “, споделя тя.

Адел разяснява, че се надява 2019-а да бъде една сполучлива година за нея. „ За пръв път от десетилетие се усещам по този начин, желая да усетя света към мен, да направя нещо единствено за себе си. Бъдете благи със себе си. Ние сме просто хора. Не бързайте, оставете телефона си, смейте се мощно, радвайте се на всяка опция, изправила се пред вас. Всичко е до това да се научиш в действителност да обичаш себе си. Горе главата, нали? “, приключва обявата ѝ.

Според информация на „ Mirror “, певицата е чествала в първокласно имение в Бевърли Хилс, като е похарчила 100 млн. паунда за наем. В постройката е сниман кино лентата „ The Godfather “.

Леонардо ди Каприо е бил измежду гостите на празненството. Актьорът показа няколко фотоси от него в обществените мрежи и посочи, че е било необикновено.

Наскоро изпълнителката разгласи, че се е разделила със брачна половинка си Саймън Конеки. Много нейни почитатели чакат тематиката за развода ѝ да участва и в новия ѝ албум.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР