На 31 октомври изтича крайният срок за плащане на местните

...
На 31 октомври изтича крайният срок за плащане на местните
Коментари Харесай

Плащаме без лихва данъците за имот и автомобили до 31 октомври

На 31 октомври изтича крайният период за заплащане на локалните налози - за недвижими парцели и за моторни транспортни средства, оповестяват от Столичната община. Ако притежателите пропуснат да създадат това, върху дължимите суми ще стартират да се начисляват законните лихви. Първите вноски на тези два налога трябваше да се внесат до 30 юни, а до края на този месец е срокът за втора вноска.

За заплащане на такса битови боклуци крайният период е 30 ноември. Първите две вноски тази година трябваше да се внесат най-късно до 30 юни и 30 септември. След тези дати стартира да се начислява съответната рента по закон.

Най-удобният и безвреден метод за заплащане е през портала на Столичната община:. Други варианти за заплащане са по банков път, посредством финансови медиатори или на каса в някой от районните данъчни отдели в София.

От общината припомнят, че по решение на Столичния общински съвет, от 7 октомври данъчните отдели в регион " Витоша " и в регион " Овча купел " към този момент са обединени. По тази причина е годна единствено сметката на отдел " Общински доходи - Витоша ", която е BG 54 SOMB 9130 84 275773 44. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР