На 31 май 2019 г., петък, от 16 ч. в

...
На 31 май 2019 г., петък, от 16 ч. в
Коментари Харесай

Кампания „Дари кръв – вземи билет” предстои във Варна

На 31 май 2019 година, петък, от 16 ч. в постройката Оценка за съвместимост на БЧК – Варна на ул. „ Братя Шкорпил “ № 3 ще се организира първата за годината кръводарителска акция от акцията.

Всеки кръводарител ще получи билет за двама за формалното разкриване на 18-ия Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми с най-новия филм на Вим Вендерс „ Папа Франциск: човек на думата си “ на 13 юни от 19 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.

Областен съвет на БЧК – Варна, Български юношески Червен кръст – Варна, Медицински университет – Варна и Регионалният център по трансфузионна хематология започват пилотната акция „ Дари кръв - вземи билет “ с поддръжката на Община Варна през 2017 година. Първото издание се организира в границите на 17-ия Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми. Целта на акцията е да стимулира младежите да станат доброволни кръводарители, да увеличи информираността им по тематиката и по този метод да се понижи дефицита на кръв на национално равнище.

Като признателен жест за доброволното и безплатно кръводаряване донорите получават безвъзмезден билет за кино прожекция, спектакъл или друго културно събитие, обезпечени от сътрудници на самодейността.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР