На 31 май 2018 година никой не искаше да е

...
На 31 май 2018 година никой не искаше да е
Коментари Харесай

На този ден: Постижение за историята на ЛеБрон и тотална глупост от Кливланд

На 31 май 2018 година никой не искаше да е на мястото на ЛеБрон Джеймс. Голямата звезда на Кливланд Кавалиърс наниза рекордните си 51 плейофни точки против Голдън Стейт Уориърс, само че доза недоразумение и цялостен крах в продължението нанесоха тежко проваляне на Кавс със 114:124 от " войните " в мач №1 от финалната серия.

Неразбирателството пристигна 4.7 секунди преди края на постоянното време при резултат 104-104. Тогава Джордж Хил пропусна углавен, а Джей Ар Смит взе битка в нахлуване, само че вместо да търси панер, дриблира топката съвсем до централната линия, с което времето изтече и дуелът влезе в продължения. Смит даде пояснение за дейностите си, че е очаквал отборът му да вземе таймаут, само че пък в същия миг ЛеБрон и Тайрън Лу не осъзнават, че имат подобен. Старши треньорът Лу пък означи на конференцията след мача, че Смит е мислел, че Кавс водят.

Тази преживелица тотално замаскира именитото показване на ЛеБрон, който се трансформира в шестия състезател с 50-точкова вечер на Финали след Елджин Бейлър, Рик Бари, Джери Уест, Боб Пети и Майкъл Джордан. Джеймс означи 19/32 стрелби и 10/11 от наказателната линия, а също така добави 8 битки и 8 асистенции към статистиката си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР