На 31 март от 11:00 часа специален гост в ток

...
На 31 март от 11:00 часа специален гост в ток
Коментари Харесай

Силвена Роу разкрива личния си живот в Търси се

На 31 март от 11:00 часа специфичен посетител в ток шоуто Търси се по bTV ще бъде първата дама в журито на MasterChef - Силвена Роу. За първи път феновете ще видят кралицата на вкусното и здравословно хранене в друга светлина – в ролята на майка, брачна половинка, щерка и другар.

Първата изненада за нея ще бъдат сътрудниците й в журито в MasterChef – Андре Токев и Петър Михалчев. „ Със Силвена е извънредно приятелно да се поддържа връзка, тъй като тя непрестанно ни обогатява със познания от нейния живот, от нейната кариера. Винаги има какво ново да научим един от различен “, споделя Chef Токев.

Chef Михалчев ще признае, че най-вече й се възхищава на умеенето да споделя това, което мисли, без да се тормози. „ Тя има невероятна сила. Непрекъснато пътува, приказва по телефона, има безчет задължения и постоянно е в кондиция “, споделя Петър. От Андре Силвена ще получи предизвикателство да танцува на неговата музика, която е тежък метъл, макар че тя харесва новите музикални звучения.

Най-емоционална ще бъде срещата с майката на Силвена - Кунка, която с доста неспокойствие ще признае какъв брой грижовна и прелестна щерка е тя. „ Въпреки, че от дълго време не сме дружно, тя постоянно се е грижила за мен, за моето здраве. И до през днешния ден е по този начин. Тя е една невероятна щерка и постоянно ми дава сили, поддръжка да ходя напред “, споделя Кунка. Самата Силвена ще признае, че макар триумфите в работата, фамилията е най-важно за нея.

„ Имам прелестен брачен партньор до себе си. Той е доста по-спокоен, по-мъдър, по-баласиран от мен. Помагал ми е в най-трудните моменти. Сега той написа книги, а аз работя интензивно “, споделя Chef Роу.

Един от най-близките й другари в България – Иван Достонов, ще опише, че най-трудният интервал за нея е заминаването й за Англия. Той ще я провокира да изпие най-малко един път чаша вино, тъй като е известно, че Силвена в никакъв случай не употребява алкохол.

Как поддържа положителната си форма, какво счита за здравословно хранене, по какъв начин е съумяла да възпита децата си и за какво към този момент желае да живее по-спокойно? Отговори на тези въпроси феновете ще получат тази неделя в Търси се от 11:00 часа по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР