На 31 декември от 17:00 часа - часове преди настъпването

...
На 31 декември от 17:00 часа - часове преди настъпването
Коментари Харесай

Музикалният театър посреща Нова година с прочутата наздравица от Прилепът

На 31 декември от 17:00 часа - часове преди настъпването на Новата 2020 година - Музикалният спектакъл кани феновете на най-популярната и обичана оперета на Йохан Щраус - " Прилепът ". Творбата на Краля на валса обичайно се извършва във всички огромни оперни и оперетни театри по света в навечерието на Новата година.
За първи път от години Музикалният спектакъл ще посрещне аудитория на 31-ви декември със театър. За феновете ще има шампанско и доста изненади, с цел да се заредят с празнично въодушевление в навечерието на Новата 2020-та година.

" Прилепът " на Щраус е класическа танцувална оперета, в която тематиките за любовта и съпружеската честност са разкрити на фона на прелестните мелодии на валса, полката и кадрила. Мелодраматичният и комедиен жанр, комбиниран с красивата музика на Щраус, която се лее като шампанско, обилните костюми и декори на постановката основават чувството за тържественост и лекост.
Режисьор на " Прилепът " е Марияна Арсенова, диригент-постановчик – Юли Дамянов, сценограф – Иван Савов, художник на костюмите – Яна Дворецка, хореограф – Йоана Стоянова.
На 31 декември гледаме звездите на Музикалния спектакъл: Владимир Грудков (Айзенщайн), Христо Сарафов (Франк), Денко Проданов (Принц Орловски), Стефан Петков (Алфред), Тодор Велков (Доктор Блинд), Александър Василев (Лесничей), Емил Митрополитски (Герхард), Лъчезар Лазаров (Франц).
Хор, балет и оркестър на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов.
В ролята на Розалинда свети гост-звездата Илина Михайлова, която взе участие в последните концерти от прощалното турне на Хосе Карерас.
Сред новите солисти на театъра са младите Исидора Молес – блестяща в ролята на Адела -както и младият артист Георги Маноел Димитров в ролята на Фрош. Гледаме също и дебюта на Добромир Момеков като Фалке. Част от хористите на Музикалния спектакъл също вършат свои дебютни функции в обилната режисура – измежду тях са Ралица Анкова (Ида), Йоана Пекова(Мелания) и други.
Билети за новогодишния театър на " Прилепът " на 31 декември от 17:00 часа се продават на касата и на уеб страницата на Музикалния спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР