На 30 юни Тервел Пулев постигна четвърта поредна победа в

...
На 30 юни Тервел Пулев постигна четвърта поредна победа в
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Свърших си работата. Очакват ме по-сериозни съперници

На 30 юни Тервел Пулев реализира четвърта поредна победа в професионалния бокс. На специфична церемония вечер в Берлин, българинът нокаутира Дражен Жанянин във втория рунд на срещата им от полутежка категория.

Битката завърши бързо, откакто хърватина, пробвайки се да се избави от поредност от тежки удари на Пулев, се наведе много ниско, изгуби надзор върху тялото си и падна през въжетата отвън кръга.

Това бе и четвърти следващ нокаут при експертите за бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 и повторен европейски вицешампион от дебюта му през декември.

След паданете на Жанянин Кубрат Пулев първи отиде на ревизира положението му, след което същото направи и Тервел.

" От кръга изглеждаше много съществено рухване, само че аз си свърших работата. Разбира се, склонен съм да му дам реванш. Правилникът е подобен - в случай че до 30 секунди не се качиш самичък на кръга си нокаут ", сподели Тервел Пулев в студиото на предаването " Тази заран " по bTV.

" Това беше един мач за трупане на опит. Целим се в нещо по-голямо, само че тези дуели са наложителен стадий. Ще не преставам в същия дух, с цел да ми се вдигне рейтингът и да имам по-сериозни противници ", добави 34-годишният Пулев.

Относно решението си да размени аматьорския бокс с професионалния кръг, той показа: " Решението го взех преди първия мач, когато се почувствах подготвен. Подготовката е радикално друга. Все още встъпвам в тази материя. "

Тервел разяснява и възможния дуел сред по-големия му брат Кубрат и международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа.

" Няма проблем да се състои подобен мач, само че професионалният бокс е пари. Има си правила на федерацията, само че постоянно може да се създадат изключения ", добави Тервел Пулев.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР