На 30 септември 2017 в раиона на Аладжа манастир ще

...
На 30 септември 2017 в раиона на Аладжа манастир ще
Коментари Харесай

Зелен маратон - бягане и колоездене през най-красивите кътчета около Варна

На 30 септември 2017 в раиона на Аладжа манастир ще се започва третото издание на „ Зелен маратон “ – любителско съревнование по горско тичане и планинско колоездене в Природен парк „ Златни пясъци “.

Велоклуб “Устрем” провокира всички за един страховит ден измежду природата. Освен съревнование, в събитието ще има и доста други занимания за публиката и участниците - пикник, игри, дарове и други приятни изненади.

Участниците ще могат да се състезават в следните дисциплини:

Планинско колоездене – 10, 20 и 40 км;

Горско тичане – 10 и 20 км;

Дуатлон – 20 км колоездене + 10 км бягане;

В предното издание, присъединяване взеха 170 души, а малко видео от него можете да видите по-долу.

Таксите за присъединяване при авансово записване са сред 10 лева и 15 лева Можете да го извършите и да получите повече информация на саита на събитието: http://zelenmaraton.com

Идеята на “Зелен маратон” е да промотира спортове свързани с екологичните способи за напредване, а 50% от събраните средства ще бъдат дарени за щедрост.

Заповядаите на 30-ти септември на огромната поляна с наблюдателницата до Аладжа манастир. Записване от 8:00 ч., старт в 10:00 ч.

Събитието се осъществя с финансовата поддръжка на Дирекция „ Спорт “ към Община Варна, като част от „ Европеиската седмица на спорта” и е в поддръжка на купата „ Варна – Европеиска младежка столица 2017 “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР