На 30 ноември един от най-емблематичните гласове на българската музика

...
На 30 ноември един от най-емблематичните гласове на българската музика
Коментари Харесай

Орлин Горанов и Акага изненадват с мащабно и цветно шоу на 30 ноември

На 30 ноември един от най-емблематичните гласове на българската музика – Орлин Горанов, ще завладее сцената на НДК дружно с фънк групировката Акага. В зала 1 ще чуем най-популярните песни на любимеца на няколко генерации, поднесени по един друг, съвременен и самоуверен метод. Големият концерт-спектакъл „ Споделено “ ще показа и изключителните певици от Трио Тринити, щрайх квартета Destiny Quartet и още редица забавни посетител музиканти.
Изпълнителят на извънредно нежната българска ария “Светът е за двама ”, както и на други безконечни шлагери като “Да стартираме изначало “, „ Детски спомен “ и „ Да не губим време ", радва родната аудитория към този момент четири десетилетия. Орлин Горанов стои зад обичаните мелодии на няколко генерации, само че името му участва и в афиша на голям брой оперни театри. Към най-новия му опит в необятната сфера на музикалните му превъплъщения, особено за идния театър в зала 1 на НДК, ще се включи и една от най-популярните български групи – Акага. Музикантите от обичания бенд са считани за създатели на модерния български саунд, който комбинира фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и даже хип-хоп.
Съвместният концерт-спектакъл „ Споделено “ ще комбинира елегантния жанр, финес и безпределно топъл глас на Орлин Горанов с фънк звученето на Акага, а резултатът ще е шоу на високо професионално равнище. Почитателите ще имат опцията да чуят песните на Орлин Горанов, поднесени с нови аранжименти и фънк разновидности, както и комбиниране на стилове като поп, джаз, фънк, евъргрийн и класическа музика.
Към страхотните актьори на сцената ще се причислят и изключителните вокалистки от Трио Тринити, които през миналата година доближиха до полуфинал като първата сходна групировка в историята на “Гласът на България “. Трите чаровни певици не престават да вземат участие интензивно на родната музикална сцена и ще изпълнят както беквокалите в песните, по този начин и някои от най-известните дуети дружно с Орлин Горанов.
В особено квалифицираната камерна част на концерта ще свирят забележителните  девойки от щрайх квартета Destiny Quartet, а специфична изненада ще е и присъединяване на Цветан Недялков (китара) и Ясен Велчев (клавишни инструменти).
Mащабният концерт „ Споделено “ ще бъде съпроводен и от впечатляваща мултимедия, която ще придаде спомагателен искра на спектакъла.
Билети за концерта на Орлин Горанов и Акага на 30 ноември в зала 1 на НДК на цени от 20 до 95 лева може да намерите в мрежата на Eventim.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР