На 30 март Селин Дион навърши 52 години. Канадската певица

...
На 30 март Селин Дион навърши 52 години. Канадската певица
Коментари Харесай

Селин Дион - такава, каквато не сме я виждали

На 30 март Селин Дион навърши 52 години. Канадската певица реши да означи огромния ден със своя детска фотография, която качи в профила си в Isntagram. На изображението тя е на не повече от 10 година - три години преди да стартира да гради кариерата си.

Tя е едвам на 13 година, когато прави първите си стъпки в музикалната промишленост, а единствено година по-късно си потегля като победител от японския фестивал Yamaha, а на 20 година повтаря триумфа си, печелейки състезанието Евровизия, на който показва Швейцария.

В текста към фотографията Селин Дион написа поздравлението от страна на екипа ѝ, който ѝ честити рождения ден и и пожелава доста здраве, обич и благополучие.

View this post on Instagram
A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Mar 30, 2020 at 10:43am PDT

Селин не показа повече детайлности по какъв начин е прекарала рождения си ден, само че съдейки по обстановката, която е сега, поради новия ковид, най-вероятно е имала непретенциозно празненство с децата си в домашни условия.

Както може да се допусна изпълнителката беше поздравена от доста от своите почитатели, които използваха опцията да ѝ честитят празника и още един път да изкажат възхищението си към големия ѝ гений.
 Селин Дион на 52
Селин Дион в 24 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР