На 30 март Godsmack ще изнесат първия си концерт в

...
На 30 март Godsmack ще изнесат първия си концерт в
Коментари Харесай

Godsmack записват в София

На 30 март Godsmack ще изнесат първия си концерт в София в „ Арена Армеец “. Организаторите от Bulgarian Live Music към този момент работят по условията на групата, която за първи път идва в София.

„ Европейското им турне ще бъде друго от това, което почитателите видяха в Америка. Екипът има характерни условия, свързани със сцената и осветлението, които са част от основаването на концерт от подобен сан. Какво тъкмо ще се случва, ще видят всички, които дойдат на 30-и март “, споделя Алекси Калев от BLM.

Сред желанията на групата участва специфична стая за масаж, както и обособена стая, в която ще се случват срещите с почитателите, закупили VIP пакет от уеб страницата на групата. Godsmack и екипът ще наблегнат на здравословната храна - фрешове, салати, супи и плодове са измежду главните условия. Специално за Съли Ерна уредниците ще дават отбрано алено вино, което вокалът обича да прибавя към вечерята.

Най-значимото условие за групата е да разполага със стая, оборудвана с музикални принадлежности. По време на своя престой в столицата Godsmack ще репетират и ще имат опцията да записва demo-та в наложителните креативен часове, които музикантите си отделят на всяка дестинация от турнето.

„ Най-добрите части се раждат на път, по тази причина постоянно групата има стая за подготовки, постоянно момчетата записват и хрумвания за нова музика “, споделят от екипа на бандата.

Godsmack, 30 март 2019-а, зала „ Арена Армеец “. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на терен са 70 лв., а седящите са на цени от 80 и 90 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР