На 30 август се проведе дългоочакваният концерт на Дейвид Гарет.

...
На 30 август се проведе дългоочакваният концерт на Дейвид Гарет.
Коментари Харесай

Дейвид Гарет с емоционално шоу в София

На 30 август се организира дълго чаканият концерт на Дейвид Гарет. Събитието се състоя на стадион " Юнак " в София и събра над 4 000 фенове на вълнуващата музика на магнетичния актьор. Още с излизането си на сцената Гарет подвигна публиката на крайници, като откри концерта стремително с хитовата ария на Metallica " Enter Sandman ", част от която изсвири заобиколен от почитателите си. " Изключително доста се веселя да съм още веднъж измежду вас.

Минаха три години от последната ни среща и би трябвало да призная, че това беше един много дълъг и сложен интервал. Аз съм актьор, който обожава работата си и това да е на сцената, покрай почитателите си, ето за какво през днешния ден съм по-щастлив от всеки път, че имам достойнството да споделя музиката си с вас и да честваме живота. Надявам се да се забавлявате! ", сподели Дейвид Гарет при започване на концерта. Гарет продължи да поддържа връзка с публиката по време на цялото събитие, като описа занимателни и трогателни истории, свързани с репертоара си.

Сред песните, които извърши, бяха " Hit The Road Jack ”, " Beauty and the Beast ”, " Smooth Criminal ”, " Dance of the Knights ” на Прокофиев, a " Shallow ” той изсвири в компанията на дама от публиката, която помоли да се качи до него на сцената. Концертът продължи с още доста изненади, които направиха вечерта незабравима. Дейвид Гарет даде обещание да се върне още веднъж на българската сцена, а до тогава почитателите могат да се насладят на най-новия му албум, озаглавен " Iconic ”, който следва да излезе на 4 ноември.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР