На 30 август от 19:00 часа се състоя официалното откриване

...
На 30 август от 19:00 часа се състоя официалното откриване
Коментари Харесай

Вълчи дол се сдоби с нов модерен басейн

На 30 август от 19:00 часа се състоя формалното разкриване на реновираният градски басейн в град Вълчи дол.

Обектът бе открит от кмета на община Вълчи дол – Георги Тронков и регионалният шеф на област с административен център – Варна – Стоян Пасев. " Обещах на хората, когато гласоподаваха за мен, че Вълчи дол ще се трансформира в една добра туристическа дестинация. Освен този план, който имаме удоволствието да открием през днешния ден, имаме подготвеност да подадем и план за рационализация на ски-влека, когато се отворят ограниченията по съответните стратегии " – съобщи в обръщението си към жителите и гостите на града кметът на Вълчи дол и благодари на всички, имащи принос към построяването на басейна.

Специално за откриването, демонстрации на разнообразни плувни стилове показаха рекордьори и първенци от състезателен клуб по плувни спортове " Добруджа " – град Добрич, водени от своя треньор Веселин Нейков.

Поздрав към присъстващите насочиха и танцьорите от детски танцов състав " Пламъче " към национално читалище " Димитър Благоев-1907 " – град Вълчи дол, с хореограф Ралица Жоржес.

Освен построяването на басейна, волейболното игрище и външния бар, с помощта на план " Красива България " и съфинансирането от Община Вълчи дол е актуализирана и постройката на съблекалнята на стадион ‘Петко Сираков ", изградена  е и нова алейна мрежа от подобаваща трайна настилка с съвременно парково осветяване. Желанието на Община Вълчи дол е комплексът да се трансформира в мечтано място за спорт, срещи и отдих за жителите и гостите на град Вълчи дол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР