На 30 април започва поредният ремонт на пътни артерии в

...
На 30 април започва поредният ремонт на пътни артерии в
Коментари Харесай

Трети мащабен пътен ремонт започва в Бургас

На 30 април стартира следващият ремонт на пътни артерии в Бургас. Този път той обгръща пътя от изхода на града в посока кръговото кръстовище на улиците " Стефан Стамболов ", " Транспортна ", " Проф. Якимов " до надлеза на квартал " Ветрен ". По платното няма да се движат коли до довеждане докрай на строителните действия. Движението ще бъде ориентирано в другото платно. Дължината на правата, която предстои на ремонт е осем километра и се чака до 15 юни възстановителните действия да приключат.
От община Бургас припомнят, че през 2018 година е било ремонтирано другото платно в посока от квартал " Ветрен " - Бургас. Парите са обезпечени от общината и Агенция Пътна Инфраструктура.
Водачите би трябвало да бъдат доста деликатни и да следват указателните табели и краткотрайната организация на придвижване. Това е значима причина ремонтът да се реализира без произшествия.
На 15 април стартира ремонта по бул. " Захарий Стоянов " в „ Меден рудник “, който основава много проблеми на жителите на комплекса. Задръстванията там са всекидневие, изключително в час пик. Продължават и възстановителните работи бул. " Проф. Яким Якимов ", в комплекс „ Славейков “. Булевардът е част от южния обход на Бургас. От общината дават обещание строителните действия там да бъдат приключени до началото на месец юни. Тогава стартира интензивният летен сезон и хиляди коли пътуващи към морето употребяват този маршрут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР