На 30.03.2020 г. около 02,26 ч. е получен сигнал в

...
На 30.03.2020 г. около 02,26 ч. е получен сигнал в
Коментари Харесай

Бой, кръв и екшън в монтанско село

На 30.03.2020 година към 02,26 ч. е получен сигнал в ОДЧ на ОД Министерство на вътрешните работи Монтана от тел.112 за сборичкване сред съседи в с. Лехчево, общ. Бойчиновци. Това оповестиха от ОДМВР – Монтана.

На място е изпратен автопатрул на районно управление (на МВР) Монтана, който при посещаване на сигнала открил 41-годишен лехчевски гражданин във очевидно нетрезво положение, оцапан с кръв.

Двама се скараха в Шумен, единият размаха нож

Той почнал да насочва закани и закани с ликвидиране към полицейските чиновници, изкъртил циментов похлупак на колона от оградата с размери към 60х60 см и го хвърлил към тях - извън до парцела и до патрулния автомобил, като споделил, че ще ги убие.

41-годишният прескочил оградата на парцела и протегнал ръка да нанесе удар в главата на единия служител на реда, при което го блъснал в рамото. Полицаите употребявали физическа мощ и белезници по отношение на нарушителя, с цел да преустановят буйството.

С екип на ЦСМП Монтана 41-годишният е превозен до МБАЛ Монтана, където е прегледан и са обработени пострадванията му от сбиването в парцела му.

След осъществения обзор жителят на с. Лехчево е арестуван в полицейския арест на районно управление (на МВР) Монтана за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 144, алинея 2 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР