На 3 юни 65-годишната Дияна Петкова, която бе камериерка в

...
На 3 юни 65-годишната Дияна Петкова, която бе камериерка в
Коментари Харесай

Ритнатата камериерка: Има корупция в съда

На 3 юни 65-годишната Дияна Петкова, която бе камериерка в хотел в Слънчев бряг, бе изритана брутално в главата от шведа Ралф Сундберг. Жената бе със счупена челюст, а екскурзиантът бе арестуван и упрекнат за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Още след ареста му шведът съобщи, че е бил дрогиран и пийнал и не помни нищо от случилото се, само че съжалява доста и няма пояснение по какъв начин е могъл да направи такова нещо. Вчера Районният съд в Несебър го освободи от наказателна отговорност поради чистото му правосъдно минало и му наложи санкция в размер на 4500 лв. .

„ Има корупция в правосъдната система. Изобщо не ги интересува публичното мнение, когато би трябвало да вземат пари. Масата хора, които познавам и с които беседвам, споделят, че въобще не може да разчитаме и да имаме вяра в институциите”, разяснява Дияна Петкова пред Нова телевизия.

Жената бе безапелационна, че същинското отмъщение за Сундберг ще е в паричното обезщетение и тя ще продължи да го търси. По думите й, разкаянието, демонстрирано от шведа пред съда, е подправено.

" Все едно отново ме е ритнал, само че не физически, а душевно този път ", сподели още Петкова.

Тя смята присъдата за "абсолютно несъответстваща ", "обидна за нея и за страната, наречена България ". Диана Петкова призна, че си търси сега работа. Преди да стартира работа като камериерка, тя е била икономист-статистик.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР