На 3 юни 2019 в посока Юг в сутеренното ниво

...
На 3 юни 2019 в посока Юг в сутеренното ниво
Коментари Харесай

„Явор“ АД полoжи осветени камъни в основите на сграда „Младост“ за просперитет на бъдещите собственици


На 3 юни 2019 в посока Юг в сутеренното равнище на постройка „ Младост “ беше положен последният от 3-те осветени камъка. Вграждането на осветени камъни в основата на новостроящите се здания е по остарял български бит, който „ Явор “ АД постоянно следва.

Камък Юг се намира в една от колоните на вход 2 на кота -2.88. Камък в посока Изток беше положен на 5 април, а камък – Запад, на 14 април тази година. И трите камъка са осветени от отец Добромир и са наречени да носят благополучие и здраве на всички притежатели на жилище в постройката.

Строителствотона сграда„ Младост ” ведноименния жилищен комплексвъв Варназапочнапрезоктомвриминалатагодина.Къммомента са построени вертикалите към кота +2.79 на вход 1. Положене фундаментът под вход 2 на кота -2.88. Готова е плочата на кота +5.05 на вход 3, а вход 4 е на равнище пиедестал на кота -0.50. Наскоро вход 4 бе преустроен от административна в жилищна постройка, като там се откриха нови 30 жилището за продажба.

Планирано е планът да бъде завършендокрая на идната година. Около 80% от жилищата в постройка „ Младост “ към този момент са продадени. За продажба остават 36 жилището, множеството от които във вход 4.

Явор " АД
0877 63 20 20
[email protected]
www.yavorad.com

 



*публикация
 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР