На 3-ти ноември дипломи за завършено висше образование получиха общо

...
На 3-ти ноември дипломи за завършено висше образование получиха общо
Коментари Харесай

Тържествена церемония по дипломиране на Випуск 2022 на Факултет „Здравни грижи“ в МУ-Плевен

На 3-ти ноември дипломи за приключено висше обучение получиха общо 77 бакалаври от направление „ Здравни грижи “: 56 медицински сестри и 21 акушерки.



Ректорът проф. Добромир Димитров се обърна към младите абитуриенти на Факултет „ Здравни грижи “ с думите:

„ Днес плевенската Алма Матер чества, а празничният мотив е тържествното дипломиране на Випуск 2022 – новото потомство медицински сестри и акушерки. Според здравната тактика на Европейски Съюз експертите по здравни грижи имат изключителна роля за вярното действие на цялата система на опазване на здравето. Двадесет и първи век e векът на здравните грижи. Този факт се обуславя най-вече от бързото развиване на диагностичните, лечебните и фармацевтични медицински технологии. Ето за какво, потребността от медицински сестри в целия свят нараства, само че в България обстановката е спешна.



Скъпи млади експерти по здравни грижи,

Бих желал да ви пожелая да вървите уверено и почтено по сложния професионален път, по който сте поели! Помнете, че от през днешния ден нататък зад всяко Ваше професионално деяние и решение стои името на Медицински университет - Плевен и престижът на вашите преподаватели!



Нека работата ви се трансформира във Ваша задача, доверявайте се само на вашите познания и умения, влагайте сърце и душа във всичко, което вършиме!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС! “

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР