На 3 март в 11 часа сутринта ще се проведе

...
На 3 март в 11 часа сутринта ще се проведе
Коментари Харесай

Зико: Хората умират на 400-500 км по права линия, няма как да има концерти в Пловдив

На 3 март в 11 часа сутринта ще се организира молебен за мир в храма „ Света Богородица “ в Пловдив. Кметът на града Здравко Димитров прикани пловдивчани да присъстават.

„ Приканваме всички жители, които желаят да има мир в света, да се качат горе на Света Богородица, по-късно по стратегия сме на Альоша - Паметникът на освободителите “, уточни Зико.

По отношение на тематиката за премахването на Альоша, Зико изрично сподели, че избира да обърне внимание на градежите на учебни заведения и детски градини.

„ Аз съм кмет на града, би трябвало да абдикирам ли, къде да отида “, добави той за тържествата към паметника.

Димитров подсети, че е отменил някои събития.

„ Отмениха два концерта за 3-ти март, в случай че някой ме съди, дано ме съди. Хората умират на 400-500 км по права линия, няма по какъв начин да има концерти “, уточни той.

На въпрос дали поддържа връзки с почетните консули на Украйна и Русия, Здравко Димитров отговори, че неотложно е влезнал в контакт с Димитър Георгиев, който е почетен консул на Украйна в Пловдив.

„ С господин Георгиев се видяхме още в петък. Първият емигрант ми беше в кабинета. След това три дечица, сестрички, избягали – настанихме да учат в учебно заведение. Реагирахме неотложно, направихме щаб, видяхме къде има свободни места в учебни заведения и ВУЗ-ове. Някои търсят работа, други желаят да учат. Война, бягат хората – не поисквам на никого. Положението е съществено “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР