На 3 декември актрисата Джена Дюан навърши 39 години. Тя

...
На 3 декември актрисата Джена Дюан навърши 39 години. Тя
Коментари Харесай

Джена Дюан стана на 39 - slava.bg

На 3 декември актрисата Джена Дюан навърши 39 години. Тя стана известна след присъединяване си във кино лентата „ Step Up “, където се срещна с към този момент някогашния си брачен партньор Чанинг Тейтъм. Двамата бързо се трансфораха в една от обичаните двойки на Холивуд, а от брака им се роди момиченцето Евърли.

За страдание, през април 2018 година Джена и Чанинг оповестиха, че се разделят, само че все пак се концентрират върху детето си. Само преди няколко дни разводът сред двамата беше публично завършен, а съгласно източници, Дюан е извънредно удовлетворена и облекчена.

„ Сега тя може да се концентрира върху бъдещето си “, споделят близки до актрисата. А бъдещето ѝ е повече от вълнуващо. В момента Дюан се любува на връзката си със Стив Кази, който е притежател на премия „ Тони “ за най-хубава мъжка роля в мюзикъла „ Once “. Двамата започнаха връзка напролет на предходната година, а този септември оповестиха, че ще стават родители.

Кази явно не може да сдържи щастието си и употребява всеки комфортен миг, с цел да засипе своята обичана с похвали. А какъв по-добър мотив да изрази любовта си от рождения ден на половинката си? Затова Стив разгласява в Инстаграм фотография на бременната Дюан на специфичния ѝ ден.

„ Тази жена. Какъв необикновен отпечатък остави в сърцето ми. Изключително признателен съм, че тя се е родила на тази Земя и успяхме да се намерим един различен. Обичам те, Джена, и се надявам да прекараш най-щастливия си рожден ден “, гласи част от известието на бъдещия баща.

Двамата непрекъснато споделят благи снимки един на различен в обществените мрежи. Пред Entertainment Tonight Джена признава, че е „ извънредно влюбена “ в своята половинка. „ Просто усещаш момента. Искрите хвърчат и просто всичко се получава “, споделя актрисата пред списанието.

Преди няколко дни Кази и Дюан прекараха Деня на благодарността дружно с Евърли. Актрисата споделя, че шестгодишното момиченце се отнася съществено към положението на майка си. „ Тревожи се какво хапвам и схваща по кое време би трябвало да си умря. Постоянно прегръща корема ми “, споделя Джена пред ET.

Първото дете на Джена Дюан и Стив Кази се чака напролет на идната година.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР