На 29 юни (събота) в 19:30 ч. от Централна гара

...
На 29 юни (събота) в 19:30 ч. от Централна гара
Коментари Харесай

Специален влак ще превози участниците в инициативата Класика в парка

На 29 юни (събота) в 19:30 ч. от Централна гара София ще потегли специфичен трен, който ще транспорти участниците в културната самодейност “Класика в парка”. Събитието ще се организира на 29 и 30 юни на сцена в двора на Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков”, които са уредници, дружно със Синдикален дом на културата на транспортните служащи в България и Опера „ Нова”.

Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, БДЖ и НКЖИ поддържат самодейността, като в първия ден спомагателна атракция на мероприятието ще бъде специфичният трен, който ще пропътува дистанцията от Централна гара София до самата сцена в двора на Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков” дружно с участниците в операта „ Травиата”.

Спектакълът ще бъде показан от диригента със забележителна дългогодишна интернационална кариера Иван Ангелов, който е съставил оркестър от някои от най-уважаваните столични музиканти, а като солисти в операта "Травиата " от Верди на 29 юни от 21:00 ч. публиката ще види младият сопран от Гърция Зеня Ардженти, тенора Валерий Георгиев и баритона Иван Кабамитов.

Част от средствата от продадените билети ще бъдат употребявани за построяването на храм в двора на Висшето транспортно учебно заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР