На 29 януари 1986 година, около осем часа вечерта, жителите

...
На 29 януари 1986 година, около осем часа вечерта, жителите
Коментари Харесай

Руският „Розуел“- мистерията с НЛО в Далнегорск

На 29 януари 1986 година, към осем часа вечерта, жителите на дребното миньорско градче Далнегорск в Русия следят необичайно алено кълбо във въздуха. То е с забележими размери на половина от лунния диск и се движи редом със земната повърхнина над планините, без никаква звукова индикация. Скоростта на придвижване е избрана на 55 км/ч, а височината на полета – 700-800 метра над земната повърхнина.

Внезапно обектът прави няколко бързи спускания и издигания, като че ли се пробва да се стабилизира, след което пада към Земята и се разрушава в хълма до градчето.

Мистерията " Розуел " - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Според множеството очевидци не се чува тон от злополуката, само че се усеща мощна топлинна вълна на разстояние от стотици метри. След това от мястото се вижда светлина, като от пожар.

След три дни на мястото идва екип от комитета за проучване на анормални въздушни феномени, воден от Валери Двужилни. Те се качват до региона на случая, с цел да проверява случилото се. Там откриват място, което е било подложено на високо температурно влияние. Скалите и почвата били покрити с тъничък пласт пепел и очевидно обгорени. Овъглените дървета нямали нормалните белези, като от горски пожар. В пепелта са открити железни капки - черни стъкловидни частици с тегло до 30 мл., както и необикновени люспести частици, наподобяващи мрежа.
 извънземни Thinkstock/Getty Images
Учените взели проби от мястото на случая и ги дали за разбор на две разнообразни места. Металните капки се оказали извънредно здрави и съдържали съвсем цялата Менделеева таблица в състава си.

Мистерии: НЛО, снимани през 2016 година (ВИДЕО)

Спектралният разбор посочил, че при нагряване в материала се губят следите на избрани детайли, само че след възвръщане на естествената температура те още веднъж са налични.

В последна сметка никой не съумява да даде рационално пояснение за свойствата на материала.

Уфолог сподели фотоси на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

Осем дни след злополуката хората забелязали жълти сфери, които кръжали над мястото, като че ли оглеждали в близост, след което изчезнали в пространството.

През 1987 година 32 други сфери били следени от стотици очевидци, в това число и военни.

5 доказателства в поддръжка на тезата, че има извънземни

Мнозина считат, че случилото се в Далнегорск е типичен образец за злополука на НЛО, откъдето и казусът получава името си – “Руския Розуел ”.

  По тематиката Астроном откри обекти, може би основани от извънземни Дейли мирър: Кенеди е погубен от Централно разузнавателно управление на САЩ поради секрети НЛО досиета
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР