На 29 октомври за пета поредна година ще се проведе

...
На 29 октомври за пета поредна година ще се проведе
Коментари Харесай

Включете се в благотворителния крос в Борисовата градина

На 29 октомври за пета поредна година ще се организира едно от най-атрактивните и всеобщи есенни спортни събития в столицата – градският крос " Renault Morning Run ". По алеите на Борисова градина в София той ще събере стотици фенове на бягането и дейния метод на живот.

Дисциплините, в които ще могат да бягат участниците, са 5, 10 и 20 км, като събитието е отворено както за експерти, по този начин и за фенове и всички, които желаят да се заредят със състезателен дух.

За поредна година в границите на " Renault Morning Run " се провежда и особено детско съревнование, което цели разпространение на здравословния метод на живот и измежду най-малките. То се назовава " Sofia Kids Run " и се организира със сертифицирани треньори, които бягат дружно с децата и провеждат занимателни спортни игри.

Желаещите да се включат в утринното тичане в есенния неделен ден към този момент могат да се записват онлайн: http://morningrun.begach.com. Освен самостоятелно присъединяване, има опция и за отборно или клубно, които обезпечават наличие в специфичното отборно класиране. До 31 август и до 30 септември в действие са преференциални такси за ранно записване. В цената на всяка такса са включени 5 лева, предопределени за подаяние за идеята на клуба, детайлности за която ще бъдат оповестени в допълнение. Всеки един от финиширалите ще получи специфичния орден на " Renault Morning Run ", както и дарове от уредниците и сътрудниците на събитието. Предвидени са и спомагателни предметни награди за първите в обособените класирания.

Карта на маршрута за тичане.

" Renault Morning Run " е едно от първите надпревари на клуб " Бегач ". През последните пет години то съумя да откри мястото си измежду най-масовите спортни есенни събития на столицата. В миналогодишното издание взеха присъединяване 700 души, като близо 600 от тях финишираха и получиха медали. Тазгодишното издание се чака да притегли още по-голям интерес и с помощта на 5-километровото тичане за публицисти, което ще бъде част от програмата. То ще включва отборно класиране, посредством което ще бъде излъчена " най-бързата медия ". Подробности за тази част от " Renault Morning Run " ще бъдат оповестени през септември на уеб страницата на събитието.

Спортен клуб „ Бегач “ е неправителствена организация, учредена през февруари 2012 година в София. Основната задача на клуба е да поддържа и развива бягането и кардио спортовете, както и всеобщата спортна просвета. Всички събития, проведени от „ Бегач “, са ориентирани към хора, които се стремят към здравословен и деен метод на живот. Годишно над 4000 души вземат участие в надпреварите на “Бегач ”, като участниците нарастват с 50% всяка година. Клубът е член на Българската федерация по лека атлетика и има 70 члена и 6 картотекирани професионални състезатели, на чиито екипи участва логото на Renault. " Бегач " работи за разпространение на любителския спорт и здравословния метод на живот и има вяра, че бягането, благотворителността и бизнесът имат опция да работят дружно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР