На 29 октомври, на емблематичния AMC Lincoln Square в Ню

...
На 29 октомври, на емблематичния AMC Lincoln Square в Ню
Коментари Харесай

Емилия Кларк, Хенри Годинг и Ема Томпсън озариха премиерата на „Последната Коледа“ в Ню Йорк

На 29 октомври, на емблематичния AMC Lincoln Square в Ню Йорк, се състоя блестящата международна премиера на една от най-очакваните продукции този празничен сезон – Последната Коледа. Ослепителната Емилия Кларк (Игра на тронове, Соло: История от Междузвездни войни) и красавецът Хенри Голдинг (Лесна услуга, Crazy Rich Asians), които извършват основните функции във кино лентата, озариха с наличието си Градът, който в никакъв случай не спи.

Заедно с тях на събитието участваха и неотразимите Мишел Йео (Мемоарите на една гейша, Тигър и дракон) и носителката на „ Оскар “ и сценарист на кино лентата Ема Томпсън (Разум и усеща, Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта), режисьорът Пол Фийг (Шаферки), ко-сценаристката Брайъни Кимингс и продуцентът Дейвид Ливингстън.

Сред останалите посетители на галата бяха създателят на концепцията за кино лентата Грег Уайз, актрисата Джесика Чафин, Лив Ло, Дона Лангли, Рон Майър и други Вдъхновен от най-известните и непреходни песни на незабравимия Джордж Майкъл, и решен в най-хубавите обичаи на класическите коледни филми, Последната Коледа е занимателна и трогателна история за любовта, другарството, празничния дух и още нещо. Всичко това на фона на прелестния Лондон, който свети, видоизменен за Коледа. Във фокуса на сюжета е саможивата Кейт (Кларк), която поради редица нещастни условия и неприятни решения е загърбила всевъзможни отговорности и сбъдването на най-голямата си фантазия – да бъде певица. Тя пилее живота си, скитайки се из Лондон под съпровода на звънчетата на обувките си, които са единствено едно от дразнещите следствия от работата ѝ като горски дух в целогодишно отворен коледен магазин.



Скарана с приятелите си и отчуждила се от фамилията си, един ден Кейт инцидентно попада на симпатичния и тайнствен Том (Голдинг), който наподобява съмнително идеален. Веднъж попаднал в живота ѝ, Том стартира да разрушава всички стени, зад които се е скрила Кейт. Докато Лондон се преобразява за най-светлия празник в годината, връзката им става все по-силна, само че все пак нещата сред тях просто не се получават. Понякога обаче човек би трябвало да се пусне по течението, да слуша сърцето си… и да има мъничко религия. Саундтракът към Последната Коледа излиза седмица преди премиерата на кино лентата и съдържа 12 от най-великите солови песни на Джордж Майкъл, както и 3 части на Wham!, в истинските им версии. Всички песни от албума са написани, аранжирани и продуцирани от самия Джордж Майкъл и показват неповторимия и разнороден гений на изпълнителя. Албумът излиза у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е разполагаем на физически притежател в онлайн магазин MusicMall.bg.

Празнувайте Последната Коледа от 15 ноември единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР